Tagboliger & Penthouses

- fortætning med ekstra tagbolig eller penthouse på øverste etage

Præfabrikerede træelementer til facader, lejlighedsskel og tag er den fleksible løsning som giver de bedste muligheder for at skabe unikke og attraktive tagboliger oven på det gamle tag eller bygge nye penthouselejligheder med tagterrasser oven på øverste betondæk i etageejendomme. Og det er ikke blot de mange ekstra kvadratmeter, der tilføjes i form af en ny bolig, - også hele ejendommens energiøkonomi forbedres, når der bygges en højisolerende tagetage ovenpå.

Taasinge Elementer "skræddersys" til den enkelte opgave og tilpasses arkitektur, taghældning, overflader, isoleringstykkelser mv. Træelementløsninger har lav vægt og kan ofte monteres frit på øverste etagedæk uden statiske problemer, - det giver stor frihed i planløsning og funktion.

Penthouselejligheder Havnestaden København
Tagboliger Fælledgården København
Penthouselejligheder Jutlandiahus København
Tagboliger Ny Tøjhus København
Tagboliger på Amerikahus København
Tagboliger Charlottehaven København

Vælg den lette løsning

Træelementløsninger har lav vægt og udnyttes med fordel på byggeriets øverste etage til penthouselejligheder eller hvor der bygges en ny etage oven på eksisterende tagkonstruktion.

Taasinge Elementer har mangeårige erfaringer med disse løsninger, og med højisolerende præfabrikerede løsninger nedbringes byggetid og energiforbrug for bygningen som helhed foruden fordele som: 

  • lav last på underkonstruktion    
  • stor designfrihed  
  • gennemprøvede løsninger
     
  • kort byggetid, hurtig lukning
  • bedste totaløkonomi

Brug øverste etage, - byg med Taasinge Elementer!
 

Penthouselejligheder på Shifters Kvarter København
Penthouse CabInn København